Mostra-ho al navegador
Proves Picmi Pro setembre 2022
Banner proves PICMI
Novetats proves Picmi Pro (beta)

Benvolgut, benvolguda,

Et contactem perquè t'has donat d'alta per realitzar les proves del nou servei Picmi, de peticions a mà alçada de forma digital. Ja sou molts els taxistes que us heu registrat a l'aplicació Picmi Pro (taxista) i alguns ens heu fet arribar incidències i propostes de millora, moltes gràcies. Hem resolt la majoria de les incidències detectades, així que si vas tenir problemes per registrar-te, t'animem a que ho tornis a intentar.

Alguns ens heu comentat que l'aplicació no us detectava que estàveu en parada. Us hauria de detectar si el vehicle està parat més de 2 minuts a prop d'una parada de taxi. Si no és així, o si trobeu que una parada no està ben situada al mapa, indiqueu-lo en el formulari de resposta.

Ara bé, el cas de les àrees d'influència excloses com són l'Aeroport del Prat o l'estació de Sants, tingueu en compte que el sistema no les considera parada, ja que tenen un funcionament propi.

Per altra banda, la descàrrega i registre en l'aplicació AMB Mobilitat beta (client) ha resultat més complicada, per això hem actualitzat les instruccions que expliquen com dur a terme les proves. Consulta aquestes noves instruccions en el document adjunt més avall (botó vermell) per tal de poder provar la recepció, acceptació i recollida de serveis Picmi.

Hem tancat ja les inscripcions com usuaris de prova, però allargarem les proves fins al 30 de setembre i seguirem rebent els vostres resultats fins a aquell dia. Us animem que un cop hàgiu dut a terme totes les proves, no us oblideu de fer-nos arribar la vostra experiència mitjançant aquest formulari.

Si teniu alguna incidència concreta, podeu contactar amb nosaltres aquí.

  Instruccions