L'IMET presenta a les escoles de taxi la nova aplicació "Gestió d'inscripcions"

| Tema: Formación

Està orientada a les escoles de formació i als aspirants a taxistes.

Presentació gestió escoles

L'Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha presentat avui a les escoles de taxi la nova aplicació de gestió d'inscripcions a l'examen per a l'obtenció de la Credencial de Taxista, a la qual s'accedeix a través d'aquest mateix portal (taxi.amb.cat) o de www.taxibarcelona.cat

Les escoles podran fer, a través de la nova aplicació, la gestió d'inscripcions des del seu inici fins al tancament de la inscripció. L'aplicació els hi dóna l'opció d'imprimir la carta de pagament, d'obtenir el llistat dels alumnes inscrits, dels admesos o no admesos, així com el llistat als torns assignats a cada aspirant. Finalment poden accedir a la consulta de les notes, del llistat de notes, i del detall dels blocs que no han tingut la resposta correcta per part de l'aspirant i, per tant, no han estat considerats aptes.

L'aplicació ha estat pensada també per a l'aspirant a taxista, el qual podrà consultar el torn de l'examen que se l'ha assignat,  el resultat de l'examen de llengua i de l'examen per a l'obtenció de la credencial de taxista. 

Amb aquesta nova aplicació, l'IMET dóna un pas més en la millora de l'accés a la informació i de l'organització de l'examen per accedir a l'activitat del taxi.