Informació sobre el procés de votació

| Tema: Normativa

Consulta 1 de març de 2021

Com ja es va informar en el seu moment, tindran dret a vot els/les taxistes que hagin confirmat a l'IMET el seu correu electrònic  i el telèfon mòbil abans del 15 de febrer.

A primera hora del matí, tots els votants amb les dades confirmades rebran en el seu correu electrònic la informació amb les instruccions de la votació i l'enllaç per poder accedir a la plataforma de la Consulta. El procés de votació s'iniciarà a les 09:00 i es perllongarà fins les 20:00 h.

El correu electrònic que es rebrà arribarà amb el nom de Scytl Credential Delivery System, empresa autoritzada per l'IMET per portar a terme tot el procés de la Consulta 2021.

En cas que una persona no rebi el correu de Scytl Credential Delivery System haurà de revisar la carpeta d'SPAM del seu dispositiu mòbil o ordinador. Si no ha rebut el correu i havia comunicat les dades a l'IMET abans del 15 de febrer, haurà de trucar al telèfon: 936 291 844 o enviar un correu a: consulta.taxi@secured.vote

Les vostres dades de votació són les que estan registrades a l'IMET. Podeu consultar-les seguint l'enllaç següent:

Consulta dades administratives de la llicència

En cas d'empreses, podrà votar l'administrador que hagi designat. Si no s'ha comunicat, podrà votar el primer administrador per ordre alfabètic. Podeu consultar les dades seguint l'enllaç anterior.


Per tal de conèixer el procés de votació, visualitzi el vídeo següent: