Citroën presenta els models C-Elysée i el NC4 Picasso per a taxi de l'AMB

| Tema: Motor

Citroën ha presentat avui, 8 d'abril, els vehicles NC4 Picasso i el C-Elysée per a taxi en la seva seu del carrer Badal de Barcelona.

L'acte va comptar amb la presència d'Alberto Ruiz Pereda, director Nacional de Vendes Especials de la marca; d'Asunción Bueno, directora Nacional de Vendes, i del gerent de l'IMET, Eduard Ràmia.

El C-Elysée és una berlina que s'incorpora al taxi de l'AMB amb dues motoritzacions, dièsel i GLP. El preu del vehicle està al voltant del 10.000 euros, i en el cas del model amb GLP, les instal·lacions necessàries estan adaptades al vehicle. Coincidint amb aquesta presentació, Repsol  aportarà 600 € en carburant durant un any a les primeres 10 unitats comprades i destinades al sector del taxi.  Aquesta oferta serà vàlida fins al 15 de maig. 

Els models de vehicles que ara s'incorporen al taxi surten de la fàbrica que Citroën té a Vigo. Ambdós models són confortables per al conductor i per als passatgers, i incorporen totes la tecnologia actual per facilitar la conducció i la comunicació.