El Sónar 2017 podria superar els 115.000 espectadors de l'edició anterior

| Tema: Ciutat

Del 15 al 17 de juny als dos recintes de Fira Barcelona

Edició 2017

El festival de Música Sónar se celebrarà des del 14 de juny i durant tres dies a Barcelona i L'Hospitalet. Les diferents activitats es presentaran en els dos formats ja habituals: el Sònar de Dia i el Sónar de Nit.

El Sónar del Dia tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, amb una oferta multidisciplinària que inclou les actuacions, concerts i sessions de la programació musical i les presentacions, conferències, activitats de divulgació, exposició i networking de Sónar+D.

Sónar de Nit obrirà el recinte de Gran Via de l'Hospitalet, amb concerts, sessions i shows de gran format, protagonitzats per alguns dels artistes més rellevants de l'actualitat, tant a nivell nacional com internacional.

Els organitzadors esperen superar els 115.000 espectadors de l'edició 2016, dels quals 45.000 es van donar cita al Sónar de Dia i 70.000 a Sónar de Nit.
També el Sònar+D és un punt important d'aquest esdeveniment perquè és el lloc de trobada dels professionals procedents d'indústries creatives, tecnològiques  i innovadores. L'any 2016 van assistir més de 4.000 professionals.

Espais Sónar de Dia

La múltiple oferta musical del Sónar diürn es repartirà en cinc escenaris amb una  programació simultània i ininterrompuda:

  • SonarVillage by Estrella Damm: L'escenari principal de Sónar de Dia, situat a la Plaça de l'Univers, a l'aire lliure.
  • SonarHall: Localitzat al pavelló nº2 de la Fira, està connectat directament amb SonarVillage.
  • SonarDôme: Situat darrera de SonarVillage, al Pavelló 1 de Fira Montjuïc.
  • SonarComplex: L'escenari més experimental ocupa l'auditori del Palau de Congressos
  • SonarXS: el nou escenari d'enguany, de dimensions més reduïdes i pensat per acollir actuacions de petit format i artistes de llenguatges i discursos més arriscats.

El Sónar+D amb la proposta de conferències, exhibicions artístiques i activitats de networking, entre d'altres, es desenvoluparà principalment en el Pavelló 4 de Fira Montjuïc.

Horaris Sónar+D: 
Dimecres 14 de juny: de 10.00 a 19.00 h (només per acreditats)
Dijous 15 de juny: de 10.00 a 20.00 h
Divendres 16 de juny: de 10.00 a 20.00 h

Sónar de Nit

L'oferta musical de Sónar de Nit nocturna es reparteix en 4 escenaris que ofereixen també una programació simultània i ininterrompuda:

  • SonarClub: l'escenari més gran de SonarClub ocupa el pavelló 2,del recinte de la Gran Via  i és el primer dels espais al que s'accedeix a través de la nova entrada.
  • SonarPub: El més allunyat dels escenaris des de l'entrada i el segon en dimensions, es troba a l'aire lliure entre el pavellons 3 i 4.
  • SonarLab: Escenari també a l'aire lliure, està situat entre els pavellons 2 i 3 , i normalment acull als artistes emergents del festival.
  • SonarCar: Un nou escenari circular i tancat per cortines vermelles, on tenen lloc sessions de dj de sis hores.

Parada de taxis

La parada de taxis estarà situada a l'Avinguda de Joan de Carles I.per donar servei al Sónar de Nit (Recinte de Gran Via) i a la plaça d'Espanya per als assistents al Sónar de Dia. 

Horaris a tenir en compte
Divendres 16 i dissabte 17 de juny
Obertura de portes: 21.00 h
Inici concerts: 21:30 h
Fi concerts: 07.00 h

Horari punta d'arribada de gent per tots dos dies entre les 22h i la 1h
Horari punta de sortida de gent per tots dos dies entre les 3h i les 6h

Veure plànols adjunts - Sònar de Nit i Sònar de Dia