MWC Barcelona 2021

| Tema: Ciutat, Tecnologia

Del 28 de juny a l'1 de juliol al recinte Fira Gran Via

MWC

L'edició del 2021 del MWC Barcelona s'iniciarà el 28 de juny, i tindrà lloc fins l'1 de juliol al recinte Gran Via de Fira Barcelona. El tema de l'esdeveniment d'enguany és Connected Impact. El programa explorarà com AI, 5G, Big Data i IoT donaran forma al futur i continuaran transformant les nostres vides. 

El MWC21 inclou presentadors de classe mundial, el programa Ministerial, expositors d'avantguarda, innovació d'empreses emergents al saló 4YFN i la cimera del programa Diversity4Tech

Comunitat Compromesa amb les mesures Covid-19

Hi haurà un pla multidimensional de salut i seguretat en relació amb la Covid-19 que té l'objectiu de mitigar els riscos i mantenir un entorn segur i controlat al MWC Barcelona i a tota la ciutat. Aquest pla inclou la realització de tests freqüents, rastreig de contactes, entorns sense contacte físic, la reestructuració del servei de restauració, monitoratge de l'ocupació, millores a la infraestructura de les instal·lacions i personal mèdic addicional. 

Es tracta d'un protocol que combinat amb una plataforma virtual, significa que l'ecosistema mòbil global pot unir-se de manera segura per a la creació de xarxes, la col·laboració i la negociació. 

La informació relativa a les parades de taxis i els horaris de les mateixes, s'aniran publicant durant les properes setmanes.