Alimentaria & Hostelco 2024

| Tema: Notificacions

Zones de desencotxament, parada habilitada per encotxar i mesures previstes per facilitar el trànsit

Del 18 a 21 de març, a la Fira de Gran Via, tindrà lloc l'esdeveniment Alimentaria & Hostelco 2024. Atès el nombre d'assistents esperat (25.000 per jornada - 100.000 durant tot el període), s'implementaran les mesures següents: 

Tancament de la plaça Europa 

Per evitar el desencotxament a llocs no autoritzats, es tancarà la rotonda del carrer de les Ciències amb l'avinguda de Joan Carles I (plaça Europa).


Anul·lació de la parada de l'Hotel Porta Fira 

Els dies del congrés s’anul·larà la parada de taxis ubicada al davant de l'Hotel Porta Fira (carrer de les Ciències). 

 

Ruta d'arribada i retorn a Barcelona suggerida 

Especialment en l'horari de matí, que és quan es preveu que hi hagi més taxis que facin la ruta entre Barcelona i la Fira de Gran Via: 


Zones per desencotxar

S'establiran cinc zones senyalitzades per facilitar el desencotxament de passatgers a les hores punta (de 07.00 a 11.30 h), ubicades a:

  1. Carrer de les Ciències, costat muntanya, des de la sortida del pàrquing del Centre Comercial Gran Via 2 fins al pas de vianants.
  2. Carrer de les Ciències, costat mar, des de la porta de mercaderies n. 1 fins a la cruïlla amb el carrer de la Física.
  3. Avinguda de Joan Carles I, direcció mar, des de l'entrada del pàrquing B fins al carrer de Montserrat Roig.
  4. Avinguda de Joan Carles I, direcció mar, des del carrer de Montserrat Roig fins al carrer de la Botànica.
  5. Avinguda de Joan Carles I, direcció muntanya, a l’altura de la parada de taxi, al tercer carril.

 

Parada per encotxar 

L'horari de més afluència de visistants que sortiran del recinte serà entre les 13.00 i les 21.00 hores. La parada habilitada per encotxar els assistents serà la de l'accés Sud - avinguda de Joan Carles I:

 

Quan la parada de l'avinguda de Joan Carles I estigui ocupada de taxis, s'establirà un carril exclusiu taxi des de l'entrada del pàrquing D al carrer de la Botànica fins a la mateixa avinguda de Joan Carles I.

Quan s'habiliti la zona d'espera del carrer de la Botànica, es col·locaran New Jersey o cons a la rotonda de l'avinguda de Joan Carles I amb el carrer de la Botànica per evitar que els taxis que vinguin per l'avinguda de Joan Carles I en direcció mar donin la volta a la rotonda i s'incorporin a la zona d'espera de Joan Carles I. D'aquesta manera, s'obliga els taxis a accedir a la parada pel carrer de la Botànica des del carrer de la Metal·lúrgia. S'obrirà novament l'entrada a la parada Sud des de la rotonda, quan el carrer de la Botànica quedi lliure de vehicles. 

Quan la cua de taxis arribi a la rotonda del carrer de la Metal·lúrgia s'habilitarà una segona línia d'espera de taxis utilitzant el carril dret de circulació. Es tancarà la rotonda del carrer de la Metal·lúrgia i no es permetrà l'entrada des d'allà quan aquest segon carril també estigui ple.