Parades

Els taxistes i els usuaris del servei disposen de més de 300 parades de taxi en el conjunt de l'àrea metropolitana de Barcelona, el 70 % de les quals es concentren a la ciutat de Barcelona.

Troba una parada propera 

Cercador de parades 
App AMB Mobilitat 


Llistat de parades (diferents formats)

Les persones interessades en la gestió i la consulta de les parades en diferents formats poden consultar l'enllaç següent: 

Parades de taxi: dades obertes 

Llistat de parades de Barcelona en PDF segons districte, barri, serveis més propers i horari - 22 de març de 2022

Llistat de parades en PDF de la resta de municipis metropolitans - 22 de març de 2022

Parades importants i amb funcionament específic

  • Aeroport de Barcelona: estan distribuïdes a les tres terminals, amb una organització específica que permet a l'usuari agafar un taxi amb celeritat i al taxista encotxar amb comoditat i sense alterar el flux del servei.
  • Port de Barcelona: els usuaris disposen de parades a les quatre estacions del Moll Adossat (terminal A: 20 taxis; terminal B, 36; terminal C, 48, terminal D, 58).
  • Estació de Sants: dues parades organitzades que donen servei als usuaris que surten per la plaça de Joan Peiró i/o per l'accés principal situat a Països Catalans.
  • També hi ha el servei específic d'una parada a l'Estació del Nord i a l'Estació de França.
La xarxa de parades del taxi de l'àrea metropolitana de Barcelona permet incidir en l'ús racional de la mobilitat del taxi i, conseqüentment, és un factor que ajuda a reduir les emissions contaminants i la contaminació atmosfèrica.

L'ús de la parada està regulat per unes normatives que el taxista ha de complir i respectar.