Informació important sobre la celebració de la Copa Amèrica de vela a la platja de la Barceloneta

| Tema: Ciutat, Notificacions

Calendari de dies amb previsible demanda de taxis i funcionament de les principals parades de la zona

Mapa de la Copa Amèrica

El 22 d'agost comença la Copa Amèrica de vela, la competició més important d'aquest esport, que enguany tindrà lloc a la platja de Barcelona. Es tracta d'un esdeveniment esportiu que durarà fins al 20-27 d'octubre (encara no se sap la data exacta de finalització, atès que la competició depèn del vent).

Es preveu que els dies de regata i especialment els caps de setmana hi hagi una elevadíssima afluència de persones a la zona de la Barceloneta. Per aquest motiu, es recomana als taxistes fer ús de les parades de taxi properes al litoral per atendre la demanda i de l'aplicació Taxistes AMB (Picmi) per conèixer-ne el grau d'ocupació en temps real.

Dos dels principals punts de demanda de taxis se situaran a la zona del Port Olímpic (Moll de la Marina) i l'Hotel W. Al document adjunt a aquesta notícia es pot consultar el funcionament d'aquestes parades. També hi trobareu informació important d'interès, com el calendari de dies amb previsible demanda del servei.

Segons informa la Guàrdia Urbana de Barcelona, hi haurà zones d'accés restringit al trànsit, però el taxi podrà accedir-hi sense restriccions (tant si està lliure com ocupat). En canvi, els VTC només hi podran accedir si tenen una reserva o si porten passatge a dins del vehicle.