Afectacions a la circulació de Barcelona per la celebració de la nit de Cap d'Any

| Subject: City

El 31 de desembre a partir de les 19.00 hores

Trànsit

El 31 de desembre, l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) organitza la celebració de la nit de Cap d'Any amb un espectacle de música i pirotècnia. L'escenari se situarà a la plaça Carles Buïgas, costat muntanya, entre la Font Màgica i les escales d'accés a l'avinguda Rius i Taulet.

Afectacions al trànsit rodat previstes:

  • A partir de les 19.00 hores del dia 31, o quan l'acumulació de públic ho faci necessari, es tallarà l'avinguda Reina Maria Cristina. A partir de les 21.00 hores, es tallaran també l'avinguda Rius i Taulet i l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia (entre els carrers Guàrdia Urbana i Mèxic).
  • La plaça d'Espanya no es tallarà al trànsit mentre la concentració de públic no ho faci necessari i es pugui garantir la seguretat viària sense dificultats.
En cas que calgui tallar al trànsit al costat mar de la plaça d'Espanya, es desviarà la circulació d'entrada a la ciutat per la Gran Via de les Corts Catalanes cap al pas inferior de la plaça. La circulació provinent dels carrers de la Creu Coberta i Tarragona es desviarà per la Gran Via de les Corts Catalanes, en direcció a la plaça Cerdà.
La circulació ascendent de l'avinguda Paral·lel es desviarà pel carrer Entença i el trànsit residual pel carrer Lleida. La circulació del carrer Vilamarí es desviarà per Lleida o per l'avinguda Paral·lel descendent.
  • En cas de que per l'afluència d'espectadors s'hagi de tallar també el costat muntanya de la plaça d'Espanya, caldrà establir les mesures següents:
    • El trànsit de Creu Coberta, en sentit cap a la plaça d'Espanya, es desviarà per Moianès.
    • El de Tarragona es desviarà per Consell de Cent, cap a Creu Coberta.
    • La circulació de Diputació es desviarà per Vilamarí i el trànsit residual per Príncep Jordi.
    • La circulació del lateral muntanya de la Gran Via de les Corts Catalanes es desviarà a Vilamarí.