Afectacions a la circulació de la Via Laietana

| Subject: City

A partir del 17 de juliol, queda prohibida la circulació en sentit muntanya entre Antoni Maura i Urquinaona

Mapa Via Laietana

Amb motiu de la reestructuració de la Via Laietana, a partir del 17 de juliol, el carril en sentit muntanya, entre la plaça d'Antoni Maura i la plaça d-Urquinaona, serà exclusiu bus per a les llançadores habilitades per les obres de l'L4 del metro.

Durant la primera fase de les obres, aquest tram ha estat tallat, però unes setmanes enrere es va reobrir per oferir un pas alternatiu que ajudés a compensar les afectacions de l'L4 del metro. Tanmateix, per evitar la saturació i el desgast de la via, del 17 de juliol al mes de setembre, només podran circular els busos llançadora habilitats. Durant el mes de setembre es tallarà completament la circulació per a tot tipus de vehicles en aquest tram i començarà la fase 2 de les obres. 

La fase 2 preveu l'execució d'obres al tram entre el passeig de Colón i la plaça d'Antoni Maura. Té una durada prevista de 21 mesos i quedarà habilitat un sol carril en sentit mar (des de plaça d'Urquinaona fins al passeig de Colón).

Quan finalitzin les obres, la Via Laietana serà pas exclusiu de bus i vehicles autoritzats (en els dos sentits de circulació) i es posaran càmeres de control, com a la Rambla.