Infotaxi, informació i serveis per als usuaris del taxi metropolità

| Subject: Technology

Tots els continguts d'interès en un format més visual

Infotaxi

L'Institut Metropolità del Taxi (IMET) estrena Infotaxi, la nova eina per als usuaris del taxi metropolità. Aquest nou portal conté tots els serveis relacionats amb el taxi de l'AMB que poden ser d'interès per als usuaris: consulta de la xarxa de parades, enviament de formularis de contacte o queixes i procés per informar sobre la pèrdua d'un objecte dins d'un taxi, entre d'altres. 

La nova pàgina també agrega el calculador de preus Quant em costarà?, que permet al client del taxi saber el preu aproximat del trajecte que desitja fer. Una altra de les incorporacions destacades és la del servei digital Picmi Taxi, la nova funcionalitat de l'aplicació AMB Mobilitat, amb la qual es pot demanar un taxi a mà alçada des del mòbil.

Aplicació web, el format que proporciona una millor navegació
Infotaxi s'ha publicat en format d'aplicació web, és a dir, una pàgina web optimitzada per als dispositius mòbils i que té una imatge més moderna, semblant a una aplicació. S'ha apostat per aquest suport més visual per tal de facilitar la navegació i millorar l'experiència de l'usuari, ja que la majoria dels clients del taxi fan servir un smartphone per consultar la informació.

Tot i que tingui un aspecte lleugerament diferent, està perfectament integrada amb la pàgina web principal de l'IMET. D'aquesta manera, quan un usuari entra a www.taxi.amb.cat troba tres grans blocs disponibles: IMET, Professionals del sector i Usuaris del taxi. En fer clic a l'opció Usuaris del taxi, se'l redirecciona automàticament a Infotaxi, on trobarà tot el contingut que pugui necessitar.