Recordatori del funcionament de la parada del Centre Mèdic Teknon

| Subject: Xarxa de parades

Només poden accedir al recinte pel carrer de Vilana els taxis ocupats

La parada de taxi del Centre Mèdic Teknon disposa d’una parada principal per a tres vehicles a l’interior del recinte. No està permesa l’espera dins del recinte fora d’aquestes places establertes.

Al carrer de la Marquesa de Villalonga amb el carrer de Margenat hi ha senyalitzada una parada exterior amb capacitat per a 12 vehicles. Aquesta parada serveix com a zona d’espera per accedir a la parada de l’interior de la clínica, a part d'oferir els serveis que puguin requerir-se a l’exterior. 


En aquest punt hi ha un panell que indica la disponibilitat de places lliures a l’interior del recinte per informar sobre la necessitat de servei de taxi a la porta principal.

 

 

 

 

 

Per tant, per tal de garantir el torn de parada, els taxis lliures que vulguin prestar servei als pacients de l'hospital han d'accedir a la zona d'espera pel passeig de la Bonanova - carrer d'Iriadier - carrer de Margenat - carrer de la Marquesa de Villalonga i, únicament, els taxis ocupats que vagin a deixar passatge a la clínica, hi poden accedir pel carrer de Vilana