Tancament del túnel de la Gran Via a la plaça d'Espanya en sentit Besòs

| Subject: City

Del 31 de març al 10 d'abril

Túnel Gran Via - Plaça Espanya

De la nit del 31 de març al dia 10 d'abril al migdia, es tancarà el túnel viari de la Gran Via a la plaça d'Espanya (sentit Besòs – entrada a la ciutat), per les obres de serveis de la futura línia L8 de Ferrocarrils de la Generalitat. El tall s'efectuarà a partir de l'encreuament amb el carrer de Mèxic.

Com a via alternativa, es recomana utilitzar les rondes abans d'arribar a la plaça Cerdà. En el cas d'arribar fins a la mateixa plaça, les millors opcions són desviar-se cap a la ronda del Mig o anar a buscar el passeig de la Zona Franca per accedir a la ronda Litoral.

Tot i que aquestes afectacions s'han programat per als dies de Setmana Santa, tenint en compte que hi ha menys intensitat de trànsit, es recomana evitar aquesta via d'entrada a la ciutat.

Els vehicles que vinguin per la Gran Via/C-31 des de la plaça Cerdà i vulguin seguir per la mateixa Gran Via un cop passada la plaça d'Espanya, hauran de fer el recorregut per la superfície, concretament pel lateral mar i incorporar-se a la plaça d'Espanya per tornar a agafar la Gran Via.

En el tram del lateral mar, entre el carrer de Mèxic i la plaça d'Espanya, s'habilitaran tres carrils de circulació i el carrer de Mèxic tindrà un sentit únic cap a la muntanya de Montjuïc per tal que els cotxes es puguin desviar cap a: Rius i Taulet, Lleida, Tamarit, Paral·lel o Entença.

El fet que el carrer de Mèxic sigui de sentit únic implicarà que del carrer de Sant Fructuós, cruïlla amb carrer de Mèxic, només es podrà girar cap a la dreta, direcció a l'avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i, des d'aquesta avinguda en sentit Besòs no es podrà girar cap al carrer de Mèxic.