Previsió de creuers per a la temporada 2020

Tornar
Port imatge de recurs
Del

al
Tipus:
D'interès per al servei de taxi
Quan:
Del al (Desar)
On:
Port de Barcelona, Moll Adossat, Barcelona  (Veure)

Objectiu

El Port de Barcelona, com cada any, té una previsió de les arribades de creuers a les estacions marítimes del Moll Adossat. Segons aquesta primera aproximació al moviment de creuers, 100 dies del 2020 seran vermells per al Port de Barcelona, això significa que aquests dies s'espera un moviment de més de 15.000 persones. Tots els caps de setmana (inclosos els divendres) dels mesos de maig, juny, juliol, agost, setembre i octubre seran dies vermells en les diferents estacions marítimes.

Més moderats seran els mesos d'abril i de novembre. El març es presenta amb una tònica molt similar a la de febrer: Únicament dos dies d'aquest mes, el 13 i el 26, atracaran al Port creuers d'entre 10.000 - 15.000 passatgers. 

Mobilitat del taxi

També cal tenir present que l'autorització de pas entre els accessos P-30 (només per als dies laborables de 05.30-22.30 h) o P-29 (24 hores), i l'accés P-25 (24 hores), amb creuers amb operatives de turnaround al Moll Adossat, es permet el pas d'auto-taxis "SENSE PASSATGERS" en ambdós sentits, segons les necessitats de cada moment, per a una més ràpida connexió del port amb l'aeroport.

On

Marker

Port de Barcelona Moll Adossat, Barcelona

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Documents relacionats