Talls de circulació a la zona de la Sagrada Família

| Tema: Ciutat

Amb aquestes mesures es pretén pacificar la zona i garantir la seguretat dels vianants.

Fins al 23 de desembre està tallada la circulació al carrer de Sardenya, entre Provença i Mallorca, mentre duri la Fira de Nadal de la Sagrada Família. Amb aquesta mesura es vol garantir la comoditat i la seguretat dels vianants en una època en què coincideixen els visitants de la basílica i els de la fira.
La conversió provisional en zona de vianants del tram del carrer de Sardenya entre Provença i Mallorca, on hi ha l'accés principal al temple i part de les parades del mercat nadalenc, facilita que els veïns i les veïnes puguin gaudir del carrer , així com evitar riscos en la seguretat viària. El tall del trànsit està fet amb jardineres i elements de mobiliari urbà (plànol 1).

Actuacions a partir del 22 de desembre

A aquesta restricció, que s'inclou en les mesures aprovades en el grup específic de la Junta Local de Seguretat de Barcelona creat després dels atemptats del mes d'agost, se sumen altres actuacions  fins a finals d'aquest any. Concretament, es tallaran al trànsit de manera definitiva el carrer de la Marina, entre València i Provença, i el carrer de Provença, entre Marina i Sardenya (plànol 2).
Es permetrà a veins i veïnes accedir als seus aparcaments, així com el pas als vehicles d'emergències.

Restriccions trànsit Sagrada Família 22.12.2017
Plànol 2