.

Promoció del taxi

L'IMET ofereix la possibilitat de col·laborar amb les escoles de Barcelona i àrea metropolitana que estiguin interessades en donar a conèixer la història i el funcionament del sector del taxi als seus alumnes. Es tracta d'un projecte pedagòdic que permet apropar aquest mitjà de transport a les generacions més joves.

Les escoles o els taxistes interessats a fer una presentació del taxi amb aquest material a les escoles, poden omplir el formulari de petició següent:

Protecció de dades

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Institut Metropolità del Taxi (IMT) per donar resposta a les vostres peticions. Les vostres dades no seran cedides a tercers i seran conservades per obligació legal com a part del registre. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Podrà accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels seus drets davant l’IMT adreçant-se adjuntant el seu DNI a Serveis Jurídic, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, o bé per instància genèrica del portal web.