Autoritzat per a taxi el Renault Megane e-tech plug-in híbrid endollable

| Tema: Motor, Notificacions

Fins a 65 km d'autonomia 100% elèctrica en circulació urbana

Renault Megane

L'Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha autoritzat el model Renault Megane e-tech plug-in híbrid endollable, amb acabat 'intense', com a vehicle autoritzat per a prestar el servei de taxi.

Aquest vehicle ofereix, segons el fabricant, una autonomia 100% elèctrica de fins a 65 quilòmetres en conducció urbana, i 50 en conducció mixta. La recàrrega de la bateria de tracció es produeix a través de la connexió a la xarxa elèctrica i durant la conducció (amb les frenades, la desacceleració i amb el motor de combustió funcionant com a generador). D'aquesta manera, quan la bateria del vehicle està descarregada, l'e-tech híbrid segueix aportant els mateixos avantatges que un vehicle híbrid no endollable. 

La bateria es carrega en 3 hores en punts de càrrega públics o Wallbox, i pot activar-se la càrrega de forma immediata o programar-se a distància a través de l'app 'My Renault'. A més, aquest model de Renault ofereix un consum de carburant molt baix: 1,3 litres per cada 100 km, un 83% menys que el seu altre model TCe 140 EDC (6,3 litres per cada 100 km). 

La versió autoritzada té una potència de 160 cv (117 kW) i un maleter de 447 litres de capacitat, ampliables fins a 1.408 litres amb la segona fila abatuda. La bona capacitat del maleter i l'amplitud interior del vehicle, el fan òptim per al treball del taxista. 

Enllaços relacionats