Nova edició del curs Online English for taxidrivers

Nova edició del curs Online English for taxidrivers

El curs es desenvolupa en línia i està adreçat als i les taxistes que estiguin interessats/des en l'aprenentatge i l'adquisició d'eines de nivell mitjà de comunicació en anglès i en la incorporació de les noves tecnologies a l'entorn del taxi.
El curs planteja de manera dinàmica i divertida l'aprenentatge i la pràctica, i el podràs seguir a través del teu smartphone, tauleta o ordinador. Calen coneixements bàsics d'anglès.

Apunta-t'hi!

Per apuntar-te cal que omplis el formulari que trobaràs en aquesta mateixa pàgina. El curs comença el proper 15 de gener de 2017 i té una durada de cinc setmanes.

*
*
*
*
*
Política de privacitat

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Institut Metropolità del Taxi (IMT) per donar resposta a les vostres peticions. Les vostres dades no seran cedides a tercers i seran conservades per obligació legal com a part del registre. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Podrà accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels seus drets davant l’IMT adreçant-se adjuntant el seu DNI a Serveis Jurídic, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, o bé per instància genèrica del portal web.