Concerts d'IBERCAMERA

Back
IBERCAMERA 35a edició
From

to
Type:
D'interès per al servei de taxi
When:
From to (Save)
Where:
Auditori de Barcelona, Carrer de Lepant, 150, 08013, Barcelona  (Map)

Purpose

Tots els concerts programats s'iniciaran a les 20.30 i la finalització està prevista per a les 23.00 - 23.15 h, aproximadament. L'organització demana que, en finalitzar els concerts, hi hagi servei de taxi, com en la darrera edició.

PROPERS CONCERTS

CINQUENA DE XOSTAKÓVITX
DIMECRES 8 MAIG, 2019 - 20:30h

El mestre Vladimir Fedosseiev es manté en un admirable estat de forma física i artística. Aquesta vegada oferirà a l'Auditori una de les simfonies més conegudes i emblemàtiques del repertori rus: la Cinquena de Xostakóvitx. Fedosseiev i Xostakóvitx van ser contemporanis, es van conèixer i van col·laborar. El mestre Fedosseiev oferirà una versió de Xostakóvitx des de la tradició, l'amistat i l'admiració.

SIMFÒNICA DE VIENA
DIMECRES 19 JUNY, 2019 - 20:30h

La Simfònica de Viena té ja una llarga trajectòria a Ibercamera; en aquesta ocasió presentarà un programa totalment romàntic. Leonidas Kavakos, el virtuós violinista grec que debuta a la Temporada, dirigirà i tocarà aquesta vegada l'orquestra vienesa i ens portarà un dels concerts de més bellesa del repertori per a violí, el de Mendelssohn, absent des de fa anys a les nostres programacions.

Recordeu que teniu a la vostra disposició dues parades:

1) Molt propera a l'Auditori de Barcelona, situada al carrer de  Lepant, 170 i  de 8 places
2) Al carrer de Padilla, 155 aprox. (cantonada Avinguda de la Meridiana), de 12 places. Presta servei a l'Auditori de Barcelona i al Teatre Nacional de Catalunya  (TNC).

Font: IBERCAMERA

Where

Marker

Auditori de Barcelona Carrer de Lepant, 150, 08013, Barcelona

How to get there?
Transport nearby...