La Fundació Disgrup presenta la campanya El Bolígraf Solidari

| Subject: Ciutat

Col·laboren l'Ajuntament de Barcelona, Turisme de Barcelona i l'Institut Metropolità del Taxi (IMET)

La Fundació Disgrup va presentar el dimecres 17 de setembre al Palau Robert de Barcelona la campanya  El Bolígraf Solidari per tal de recaptar fons per a les tasques d'ajuda i col•laboració que porta a terme aquesta Fundació dirigides a persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat, i per tal d'incentivar el turisme d'aquestes persones, amb la col•laboració de Barcelona Special Traveler.
Per primera vegada, la Fundació Disgrup engega aquesta campanya solidària amb la col•laboració de l´Ajuntament de Barcelona, de l'Institut Metropolità del Taxi, Turisme de Barcelona i Barcelona Special Traveler.
Aquelles persones que vulguin col•laborar podran adquirir El Bolígraf Solidari que identifica la campanya per 1 euro en museus, comerços, hotels i en els taxis de l'àrea metropolitana de Barcelona, els conductors dels quals podran  adherir-s'hi de forma voluntària.
Els taxistes adherits rebran un nombre de bolígrafs en dipòsit per poder-los oferir als usuaris que vulguin contribuir i, evidentment, portaran en el seu taxi la publicitat autoritzada que impulsa i identifica aquesta iniciativa.
La Fundació Disgrup neix el gener de 2010 per iniciativa de Guillermo Egido, un jove de 37 anys qui pateix una discapacitat física del 88%. Egido impulsa aquesta acció per donar suport a d'altres persones que com ell tenen problemes socials i econòmics per causa de la seva discapacitat.
Les tres institucions que donen suport a la campanya van posar en valor la iniciativa engegada per Guillermo Egido per la seva empenta i decisió.
A l'acte varen assistir Irma Rognoni, Regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats; Jordi William Carnes, director general de Turisme de Barcelona; Eduard Ràmia, gerent de l'Institut Metropolità del Taxi i Javier Torrescasana, co-fundador de Barcelona Special Traveler.
Els taxistes que estiguin interessats en col•laborar i participar-hi han de trucar al telèfon de la FUNDACIÓ DISGRUP: 932 030 303 o, miitjançant el web: http://www.disgrup.org

Related links