Nou distintiu identificatiu als taxis

| Subject: Regulations

De la radioemissora o app per a la qual treballen

Taxi

L'Institut Metropolità del Taxi ha comunicat als taxistes i les empreses de mediació, que a partir del dia 31 de gener de 2022, d'acord amb el Decret 314/2016 de la Generalitat de Catalunya, i amb les indicacions realitzades pel Departament de Transports i Mobilitat de la dita administració, tots els taxis que treballin per a una app o radioemissora hauran d'anar retolats de forma permanent amb un distintiu de l'empresa per a la qual treballen. Aquest distintiu anirà situat a la part inferior del vidre del copilot, independentment que el vehicle ja porti una retolació a les portes o vidre posterior.

En cas de ser necessària la col·locació de més d'un distintiu, perquè el taxista treballa per a més d'una empresa, aquests s'instal·laran un al costat de l'altre, de forma que no s'impedeixi la correcta visió del conductor.

El nou distintiu serà un adhesiu circular de doble visió amb un diàmetre de 9 cm que haurà de contenir el nom de la radioemissora o app, i que serà un requisit per poder passar favorablement la revisió metropolitana dels vehicles.