App AMB Mobilitat - Picmi Taxi

Picmi Taxi és la nova funcionalitat de l'aplicació AMB Mobilitat amb la qual els usuaris poden demanar un taxi amb el mòbil quan es troben al carrer.

Consisteix en la digitalització de les peticions que habitualment es fan "a mà alçada" i, per tant, serveix perquè qualsevol ciutadà pugui indicar que està buscant un taxi.
Com funciona?
En primer lloc, cal descarregar l'app AMB Mobilitat i obrir-la.

AMB Mobilitat
Després s'ha de fer clic sobre la icona del taxi o al botó 'Picmi Taxi', en cas que anteriorment s'hagi definit com a mitjà de transport preferit. Quan l'usuari fa la petició, pot saber quants minuts trigaria a arribar un vehicle al punt de recollida indicat i, tenint en compte aquesta dada, pot acceptar o rebutjar el servei. Una altra de les opcions que presenta el sistema és la de cercar i sol·licitar taxis adaptats o de més capacitat.

Picmi Taxi
El servei digital Picmi ofereix la possibilitat de saber el preu aproximat de la ruta que l'usuari té previst efectuar, a través del calculador de preus de l'IMET. Tanmateix, no es podran fer reserves de taxi ni pagar a través de l'aplicació.

Un cop acceptat el servei, per tal que el client pugui identificar el vehicle que efectuarà la recollida, se li comunicarà el model, la matrícula i el número de llicència. Quan el vehicle hagi arribat al punt indicat, el client rebrà un avís al telèfon mòbil.
Picmi taxi
El sistema també és capaç de geolocalitzar el client, indicar sobre el mapa les parades de taxi properes i calcular quant trigaria a arribar-hi a peu. 
Descarrega't l'app AMB Mobilitat, Demana un taxi. Fes un Picmi!

Disponible per a Android i iPhone: 

Logo Google play
Accés Taxi al dia
Consulta les condicions d'ús de l'app