Sol·licituds de transferència de llicències associades a un vehicle PMR

| Tema: Normativa

Lliurament d'instàncies a partir del 16 de setembre

El Procediment Administratiu a través del qual es podrà aplicar la modificació dels articles 18.2 i 22.3 del Reglament Metropolità del Taxi  ja està vigent després de la seva publicació en el BOP del 5 de juliol passat.

En conseqüència, l'IMET comunica que, a partir de l'1 d'octubre, es començarà la tramitació de les transferències de llicències en què l'adquirent està obligat a posar un vehicle PMR. Per aquest motiu, des del dia 16 de setembre de 2019 s'acceptaran les instàncies de sol·licitud de transferència a efectes de concertar dia i hora per a la compareixença.

Al respecte s'informa que:

  1. No s'acceptaran sol·licituds telefòniques ni per correu electrònic. Això és d'aplicació per a tots els interessats (gestories, administradors, titulars, ..).

  2. Per sol·licitar hora per a la compareixença s'haurà de portar una sol·licitud conjunta del transmissor i de l'adquirent amb la documentació preceptiva.

  3. Qualsevol canvi en la sol·licitud formulada o en la data assignada per a la compareixença donarà lloc a una nova sol·licitud.

ATENCIÓ: No s'acceptaran més de 5 sol·licituds per persona, gestoria o associació).

Descàrrega de la instància de sol·licitud de transferència 

Podeu saber més sobre el procediment publicat consultant el BOP 05.07.2019