Actes vandàlics als lavabos de les graelles de taxis de la T1 i T2

| Tema: Notificacions

Aquestes mostres d'incivisme d'alguns taxistes es donen en uns equipament nous i a cinc mesos de la seva inauguració.

Sabonera sostreta (lavabo homes T1)

El mes de febrer d'aquest any, l'Aeroport de Barcelona posava en funcionament uns serveis de lavabos nous i totalment equipats per a les zones d'espera de taxis de la T1 i T2. Han transcorregut cinc mesos des d'aquesta presentació i els responsables de l'aeroport comuniquen que els taxistes estan fent un mal ús d'aquestes instal•lacions donant mostres d'un incivisme manifest.

L'Aeroport comunica a l'IMET  que l'empresa responsable de la neteja d'aquests lavabos els va remetre un informe detallat davant els robatoris continus de paper higiènic i buidatge de saboneres que s'estan produint (veure document adjunt). L'informe detalla que un dipòsit de cinc litres de sabó dura al voltant de dos o tres dies en un lavabo d'ús freqüent i elevat de les terminals, mentre que en els lavabos de les graelles del taxi s'estan gastant 10 litres de sabó. En aquest mateix informe s'assegura que s'ha vist a alguns taxistes buidar les saboneres en ampolles d'aigua i, fins i tot, portar-se els rotllos de paper sencers i acabats de posar-s'hi.

Els responsables del departament d'Urbanització i Accessos de l'Aeroport asseguren que el cost d'aquest material és inassolible per tots i que, de continuar aquesta situació, es veuran obligats a prendre mesures davant un demostrat incivisme.

Sostracció mànegues de lavabo dones de la T2

Des de l'IMET, juntament amb algunes organitzacions del sector, es va lluitar per tal que es fes aquesta actuació. Els responsables d'AENA a Barcelona es van comportar d'una manera exemplar i molt receptiva. Per tant, des d'aquest Institut lamentem profundament aquesta actuació incívica d'alguns que malmet la imatge del sector i acabarà afectant a tot el col·lectiu.