Finalitza amb èxit el curs pilot Online English for Taxi Drivers i s'obre matrícula per a una nova edició per a l'abril

| Tema: Formació

Els 17 taxistes amb les millors puntuacions van rebre les certificacions i els premis

Al voltant de 120 taxistes dels 250 inscrits van seguir el curs pilot Online English for Taxi Drivers, que va finalitzar el mes passat. Ahir, a la seu de Barcelona Activa es van lliurar els certificats i els premis als disset taxistes que van finalitzar la formació amb més hores dedicades i amb les millors puntuacions. 
L'acte de lliurament de les certificacions va estar a càrrec de Jordi William Carnes, president de Turisme de Barcelona; M. Teresa Carrillo, gerent de l'IMET; Jordi Roca, director de Formació de Barcelona Activa i Joan Torrella, director de Turisme de l'Ajuntament de Barcelona.
Aquest curs d'anglès és fruit d'un conveni signat per Barcelona Activa, Turisme de Barcelona i l'Institut Metropolità del Taxi. I, per primera vegada, els taxistes van tenir l'oportunitat de fer un curs tipus MOOC (Masive Open Online Course) i seguir-lo a través del seu smartphone, d'una tauleta o de l'ordinador personal.
Els premis que van rebre els taxistes per seguir el curs amb aprofitament van ser atorgats per Turisme de Barcelona, tots ells relacionats amb el turisme i la ciutat.
Tant aquest curs com el proper, que s'iniciarà el 18 d'abril estan finançats amb el Fons de Foment del Turisme, què provenen de la recaptació que fa Barcelona de l'impost sobre estades en establiments turístics.

Matrícula Oberta


Tots aquells taxistes que vulguin participar en la nova convocatòria de la nova edició del curs que s'iniciarà el 18 d'abril poden inscriure's omplint el formulari que trobareu en l'enllaç del portal web de l'IMET següent (matrícula tancada el 18 d'abril). 

Online English for Taxi Drivers és un curs gratuït per a tots els taxistes de l'àrea metropolitana de Barcelona. La seva particularitat radica en el fet que es desenvolupa totalment en línia i està estructurat i pensat en la realitat quotidiana del taxista; facilita l'aprenentatge i l'adquisició d'eines bàsiques de comunicació en la llengua anglesa, avui imprescindible en qualsevol sector econòmic de la ciutat.

El curs té una durada de sis setmanes, no calen coneixements previs i està estructurat en 5 blocs pedagògics amb 20 lliçons què han estat coordinades per les tres institucions que promouen aquest projecte: Barcelona Activa, Turisme de Barcelona i Institut Metropolità del Taxi.