Desviaments de trànsit pels actes de la Mercè

| Tema: Ciudad

Diumenge 26 de setembre

Taxi

Amb motiu dels diferents actes programats per a La Mercè, es preveuen desviaments en la circulació pel proper diumenge 26 de setembre, des de les 21.00 fins a les 22.45 hores aproximadament.

  • Al districte de Sants – Montjuïc
Tot i que no està prevista la presència de públic a la zona, en cas d'acumulació espontània de persones a la calçada, s'hauran d'adoptar les mesures de trànsit adients. Els desviaments principals serien a la plaça d'Espanya, l'avinguda Reina Maria Cristina, el carrer de Mèxic, l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia i Lleida i l'avinguda Rius i Taulet.
  • Al districte de Les Corts
No es permetrà el gir al carrer d'Albert Bastardas, en sentit mar, dels vehicles que circulin per l'avinguda Diagonal. En canvi, els vehicles que circulin en sentit muntanya per Torre Melina seran desviats per Albert Bastardas.
Tampoc es permetrà el gir a General Batet, en sentit muntanya, dels vehicles que circulin per l'avinguda Manuel Azaña.
  • Al districte de Nou Barris
Es realitzaran desviaments de trànsit a l'avinguda Meridiana, en sentit d'entrada a la ciutat, entre el carrer de Sa Tuna i Rio de Janeiro, i en sentit de sortida a la ciutat, a la intersecció amb la Rambla Fabra i Puig. A més, es tallarà el  trànsit del passeig d'Andreu Nin, entre el passeig de Valldaura i Pintor Alsamora.
  • Al districte de Sant Andreu
Es desviarà la circulació a l'avinguda Meridiana, en sentit de sortida a la ciutat, als carrers Garcilaso, Dublín i Felip II.