Nova configuració de la parada de taxis propera al Centre Mèdic Teknon

| Tema: Xarxa de parades

Entre el carrer Marquesa de Vilallonga i el carrer de Margenat, amb ampliació de 3 places

Parada Teknon

Encara que finalitzin les obres del carrer Marquesa de Vilallonga, la parada de taxis que dona servei al Centre Mèdic Teknon (traslladada provisionalment al carrer de Margenat), no retornarà a la seva ubicació habitual. A partir d'ara quedarà configurada de la següent forma: 

- La capçalera de parada amb capacitat per a 3 vehicles s'ubicarà enfront del número 11-13 del carrer Marquesa de Vilallonga, per garantir la visibilitat de l'accés a la clínica. Actualment, ja han finalitzat les obres en aquest tram del carrer. 

- La continuació de la parada se situarà al carrer de Margenat, 182 amb capacitat per a 12 vehicles. Aquesta segona part de la parada és la que abans es trobava al carrer Marquesa de Vilallonga i tenia capacitat per a 9 vehicles. Per tant, la capacitat total de la nova disposició de la parada serà de 15 vehicles. 

Aquesta configuració de la parada comporta una sèrie d'avantatges: 

  • Millors vies d'accés a la parada pel carrer de Margenat que pel carrer Marquesa de Vilallonga.
  • Evita la discontinuïtat de la parada que es produeix al carrer Marquesa de Vilallonga (després del carrer de Margenat) pels diferents guals que es troben en aquesta via i, alhora, possibles conflictes amb els propietaris per les interferències amb el pas dels taxis.
  • Podria evitar l'ocupació irregular de vehicles particulars en la parada, en trobar-se en un carrer menys transitat de vehicles i més allunyat de la clínica.
  • S'amplia la capacitat de la parada, amb les tres places més que en la disposició anterior de la parada.