L'1 de febrer s'inicia el curs Online English for taxi drivers

| Subject: Training

L'empresa encarregada per Barcelona Activa per al desenvolupament del curs es posarà en contacte via correu electrònic amb tots els taxistes inscrits.

El primer curs pilot d'anglès Online English for taxi drivers, promogut per Barcelona Activa, amb la col·laboració de Turisme de Barcelona i de l'Institut Metropolità del Taxi, s'iniciarà el proper 1 de febrer. Tots els taxistes inscrits, tant de forma presencial a FiraTaxi, com aquells que ho van fer a través d'un formulari posat a disposició des d'aquest portal web, rebran la comunicació de l'inici del curs a través del correu electrònic que se'ls va facilitar. El curs té una durada de quatre setmanes.

L'objectiu d'aquest curs és que cada taxista inscrit domini les nocions bàsiques de l'anglès per poder adreçar-se als turistes de Barcelona. El curs es podrà seguir quan i com es vulgui, a través de qualsevol dispositiu. 

Els sistemes operatius compatibles són:
• Microsoft Windows 7 i 8.
• Linux (últimes versions).
• Mac 10.4 a 10.11.

Dispositiu mòbil
S'hi podrà accedir a través del dispositiu mòbil tant en sistema iOS com Android, sempre que es tingui instal·lada l'última versió d'un dels sistemes operatius mencionats anteriorment.

El curs s'inicia l'1 de febrer.