.

Promoció del taxi

El IMET ofrece la posibilidad de colaborar con las escuelas de Barcelona i el área metropolitana que estén interesadas en dar a conocer la historia y el funcionamiento del sector del taxi a sus alumnos. Se trata de un proyecto pedagógico que permite acercar este medio de transporte a las generaciones más jóvenes.

Las escuelas o taxistas interesados en hacer una presentación del taxi con este material en los colegios, pueden rellenar el siguiente formulario de petición:

Protección de datos

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Institut Metropolità del Taxi (IMT) per donar resposta a les vostres peticions. Les vostres dades no seran cedides a tercers i seran conservades per obligació legal com a part del registre. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Podrà accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels seus drets davant l’IMT adreçant-se adjuntant el seu DNI a Serveis Jurídic, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, o bé per instància genèrica del portal web.