Primavera Sound 2022

| Subject: City

Dies de celebració, horaris i parada de taxis habilitada

El festival Primavera Sound doblarà l'oferta de concerts habitual en l'edició d'enguany i se celebrarà al Parc del Fòrum durant els dos primers caps de setmana del mes de juny: 

  • Del 2 al 4 de juny (de dijous a dissabte)
  • Del 9 a l'11 de juny (de dijous a dissabte)
Segons els organitzadors, el nombre d'assistents previst per a aquesta edició és d'entre 80.000 i 100.000 persones per dia

Com cada any, el servei de taxi serà imprescindible. Tanmateix, per al Primavera Sound 2022 només s'ha habilitat una parada de taxis al carrer de Josep Pla, entre Garcia Fària i passeig Taulat.
  • L'horari de la  parada serà de 0.00 a 6.00 hores.
  • S'ampliarà la longitud de la parada de taxis, que s'establirà des de la parada de bus d'aquest carrer fins al passeig Taulat. Hi haurà espai per a 26 vehicles, distribuïts en doble carril. 
  • Es prohibirà l'estacionament de la resta de vehicles al tram entre la parada de bus i la parada habitual de taxis, i es col·locaran cons per separar el carril ampliat dels de la resta del trànsit.
Primavera sound


La parada de taxis existent al passeig Taulat quedarà anul·lada, de 21.00 a 6.00 hores, durant la celebració del festival. No obstant això, en funció de la necessitat de la situació de cada moment, es podria avançar l'horari d'anul·lació. Els serveis municipals competents i els cossos de seguretat han considerat adient prohibir-ne l'ús per seguretat viària, ja que en aquest punt s'ubica una de les sortides del festival i podria haver-hi una elevada concentració de persones. 

Els organitzadors preveuen que els dijous i divendres l'hora punta de sortida del públic serà entre les 2.00 i les 4.00 hores, i els dissabtes, entre les 4.00 i les 7.00 hores. També apunten que, des del festival treballaran en el reforç de la comunicació de l'existència de la parada de Josep Pla, i asseguren que hi haurà personal d'informació a la sortida del recinte per indicar la ubicació de la parada i organitzar les cues de manera endreçada.

D'altra banda, el diumenge 12 de juny tindrà lloc el Brunch on the Beach a Sant Adrià de Besòs. L'entrada i la sortida s'habilitaran a la plaça de Llevant, al Parc del Fòrum, i l'esdeveniment durarà de les 12.00 fins a les 23.00 hores. No es preveu cap mena de dispositiu especial per a l'esdeveniment, però s'espera que hi assisteixin unes 15.000 persones i es podrien necessitar taxis.